calida-logo-350

Schweiz forbinder de fleste med kvalitet og flot natur. Calida, der er etableret i 1941 i Sursee udenfor Luzern og med mere end 75 år på bagen, lever til fulde op til dette.

Calida er især kendt for deres fantastiske kvaliteter i bomuld, men har også et bredt udvalg i micromodal, tencel og ikke mindst uld/silke – alt sammen produceret efter de højeste og strengeste standarder. Calida har et bredt sortiment af undertøj, nattøj og loungewear til kvinder og mænd samt nattøj til børn.

Calida har ydermere, som det første undertøjsfirma i verden, indført “Made in Green by Øko-tex”, som  kræver at der leves op til de strengeste krav med hensyn til transparens af sociale, økologiske og produktions mæssige krav.

Alle “Made in Green” produkter er således mærket med en label / QR-kode, der kan scannes og hvor det er muligt at følge produktes tilblivelse. Det er ikke blot Calida selv der skal leve op til alle disse krav, men også alle underleverandører uanset om det er en knap eller blonde. Calida er ikke blot socialt ansvarlige, men producerer også ansvarligt både hvad angår arbejdsforhold og miljø.

Alt det betyder et fantastisk brand og produkt til kunden, der kun ønsker det bedste mod sin hud og vægter dagligt velbehag højt, uanset om det er traditionelle eller nye innovative produkter kunden efterspørger.

Et stort lagerprogram af basisprodukter (NOS) sikre også, at Calida er en yderst dygtig og pålidelig leverandør, når de daglige produkter mangler på hylden.

”Naturally me”.