cosabella-logo-350

Cosabella er italiensk og betyder “Dejlige ting” og det er lige hvad det er. Lækkert blonde undertøj, uanset om det er sarte pastel farver, skintones eller stærke farver med masser af knald på, så er Cosabella det rigtige valg til kvinden der elsker raffinerede blonder i udsøgt kvalitet.

Cosabella blev grundlagt i 1983 af Ugo og Valeria Campello og er i dag drevet af 2. generation i familien. Hovedkontoret er i Miami, som står for innovation og design, mens al produktion og forarbejdning foregår i Italien efter de kendte italienske håndværksmæssige traditioner. Cosabella lever til fulde op til sit navn “Dejlige ting” og “Made in Italy” der borger for kvalitet og elegance.

At Cosabella er et kvalitets produkt og værdsættes af mange, ses bl.a på de “røde løbere” i USA & Europa, når forskellige kendisser fotograferes og siden finder vej til modemagasiner og blogs, men også og ikke mindst – af de mange kvinder, der foretrækker Cosabellas produkter igen og igen.

Udover undertøj laver Cosabella også nattøj og loungewear i smarte og lidt anderledes print, alt primært i pima-cotton fra Peru, som er noget af verdens bedste og blødeste bomuld.