Skip to content

pierre-logo-350

Pierre Mantoux lyder måske fransk, men lad dig ikke snyde, det er ægte “Made in Italy” og de lækreste strømper fra Milano området. Firmaet er grundlagt i 1932 og er et famliefirma, som i dag drives af 3. og 4. generation.

Pierre Mantoux er et ægte italiensk luksusbrand, som producerer basic & fashion strømper i eget navn, men qua deres ekspertise og know-how opbygget igennem mange år også samarbejder med de største designerbrands. De samarbejder således med f.eks. Gucci, Versace og Dolce & Gabbana blot for at nævne nogle få, når disse viser deres strømper på deres internationale catwalk shows.

Høj forarbejdning, brug af de bedste materialer, godt håndværk & design fornægter sig ikke, hvilket tydeligt kommer til udtryk i Pierre Mantouxs produkter. Uanset om kunden ønsker et produkt til daglig brug eller til en særlig lejlighed opfylder Pierre Mantouxs produkter kundens behov for kvalitet, pasform og forarbejdning og giver dermed følelsen af behagelig luksus.

Pierre Mantouxs kollektion består af en stor, bred og stærk basis kollektion (NOS) samt to årlige fashion kollektioner. alt i alt en kollektion der kan matche og opfylde enhver kræsen og kvalitetsbevist kvindes behov.